Ouderraad De Peppelaer

 
De samenstelling van de OR iin 2018-2019 is grotendeels nieuw. 
Uit elk leerjaar zit er een ouder in de OR.
Daarnaast wordt de school in de OR vertegenwoordigd door Dagmar Jeurissen (adjunct-directeur) en Monique Tanis (leerkracht groep 1/2B).

De taak van de OR is met name het organiseren en invullen van de jaarfeesten en jaarfestijnen. Dat zijn Sint Maarten, Sinterklaas, Kerst en de Koningsspelen/sportdag. Dat betekent: zonder OR, geen feest, mandarijntjes, sintcadeautjes, kerstversiering, glühwein of springkussen op school!
Daarnaast werkt de OR samen met de Medezeggenschapsraad (MR) voor bijvoorbeeld eenmalige informatieavonden voor ouders over actuele onderwerpen. Ook vult de OR de klassenkassen van de groepen 1 t/m 8. Met dat budget kunnen de docenten kleine uitgaven doen die ten goede komen aan (de gezelligheid in) de klas. Denk aan uitgaven voor plantjes, versieringen, cadeautjes, etcetera.
Hoewel de OR de feesten jaarlijks organiseert, worden ze bekostigd door àlle ouders. Namelijk door het betalen van de jaarlijkse ouderbijdrage. 

Mocht u meer informatie willen of suggesties hebben, neem dan graag contact met ons op! Dat kan bijvoorbeeld via een OR-ouder in één van de groepen of via mailadres: or.peppelaer@obsdepeppelaer.nl


 

 

 

Agenda

donderdag 20 dec 2018

Kerstfeest

De kinderen zijn om 12.00 vrij en het kerstdiner is van 16.45 -18.15 uur.
Ouders kunnen ondertussen in het Badhuis terecht. De OR zorgt voor een hapje en een drankje.

Nieuws

maandag 2 juli 2018
Informatie en rondleiding school
Elke maand hebben we een rondleiding
lees meer
donderdag 21 juni 2018
Vakantierooster 2018-2019

lees meer
donderdag 11 sept 2014
Social Schools

lees meer