Wie zijn wij

 

 

Mijn naam is Petra Diesfeldt, ik ben de moeder van Thijmen (7b), Oskar (4B) en Femke (bijna 3). Samen met Otto wonen wij in de Vijfhoek. Ik ben architect en heb een klein architectenbureau in Haarlem.  Ook geef ik les op de faculteit bouwkunde TU in Delft.
De lagere school is de plek waar onze kinderen veel tijd door brengen. Het is een belangrijke tijd in hun ontwikkeling, niet alleen om te leren rekenen en schrijven, maar vooral een sociale ontwikkeling. Daar is een veilige en prettige omgeving voor nodig. Daarom vind ik het belangrijk om mij in te zetten voor de school als lid van de MR. Voorzitter MR: Ik ben Hylke Galama, moeder van Berend (groep 7a) en Evelyn (4b) en zij gaan allebei met veel plezier naar school. Ik kijk nu al een aantal jaar vanaf de zijlijn mee naar het reilen en zeilen van de school en als MR lid wil ik nu graag van die zijlijn af stappen en een actievere bijdrage  leveren aan de school. Als MR lid ga ik inzetten op het behartigen van de belangen van de ouders bij het ontwikkelen of aanpassen van het schoolbeleid. Ik vind het belangrijk dat de kinderen een leuke en leerzame tijd hebben op de school en door de belangen van de ouders te behartigen denk ik dat ik hier een bijdrage aan kan leveren.

Ik ben jurist en werkzaam bij het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (een oncologisch ziekenhuis en een onderzoeksinstituut). Hier houd ik me bezig met alle juridische zaken die te maken hebben met samenwerkingen van het Antoni van Leeuwenhoek met andere partijen zoals ziekenhuizen, onderzoeksinstituten en farmaceutische bedrijven in binnen en buitenland. Mijn juridische en organisatorische kennis wil ik graag inzetten als bijdrage in de MR.


 
                                                                                                        
Ik ben Ilse Otte en ik werk inmiddels alweer 11 jaar op de Peppelaer. Hiervoor heb ik gewerkt in Aerdenhout (SAB) en Schalkwijk (Hildebrandschool). Daarvoor op verschillende scholen in Deventer, zowel op  Speciaal Basisionderwijs, als op reguliere basisscholen. Maar altijd openbare scholen, iets wat ik heel belangrijk vind. De Peppelaer is de eerste school waar ik langer werk dan 6 jaar. Het bevalt mij nog steeds goed en ik ervaar ook voldoende ruimte voor groei.
Een aantal jaar geleden heb ik ook in de MR gezeten op de Peppelaer en heb het altijd een interessante taak gevonden. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik de komende tijd weer in de MR mag plaats nemen.

Ik ben Eline Blok en ik werk nu 4 jaar op de Peppelaer. Ik werk in groep 7. Hiervoor ben ik begonnen als leerkracht voor de instroomklas en groepen 1/2 en 4. Vanuit mijn stage bij de kleuters heb ik het geluk gehad te mogen blijven op de Peppelaer. Ik werk hier met veel plezier aan een veilige en gezellige plek voor een hele leuke groep kinderen.
Door deel te nemen aan de MR krijg ik de mogelijkheid mee te denken bij nieuwe stappen die genomen worden binnen de school en met een kritische blik terug te kijken. 


Nieuwe leden stellen zich binnenkort voor: Elsbeth Antonissen (leerkracht groep 8) en Marco Kooistra (ouder)
 

Agenda

vrijdag 19 april 2019
Paas/ meivakantie t/m 5 mei.

Nieuws

maandag 8 april 2019
Vakantierooster 2019-2020

lees meer
dinsdag 8 jan 2019
Informatie en rondleiding school
Elke maand hebben we een rondleiding
lees meer
donderdag 1 nov 2018
Social Schools

lees meer