Leerlingen van De Peppelaer kunnen voor naschoolse opvang terecht bij Kinderopvang Haarlem. De kinderen worden opgevangen op nso Boomhut Pep, adres Leidseplein 33 2013PW Haarlem en op nso Boomhut Til, adres Leidseplein 36 rood 2013 PZ Haarlem.
 
Activiteiten
Na schooltijd lekker genieten op de nso. Er valt veel te beleven: leuke (sport) activiteiten, workshops, culturele uitjes en “gewoon” even lekker chillen met vriendjes. In de schoolvakanties zijn er extra activiteiten en uitstapjes. De vakantieprogramma’s staan dan bol van leuke activiteiten op het gebied van sport, dans, muziek, cultuur en creativiteit. Ook trekken we er met de kinderen veel op uit. 
 
Samenwerking 
Kinderopvang Haarlem werkt nauw samen met basisscholen, sportverenigingen, muziekscholen en organisaties op het gebied van welzijn. Samenwerking heeft als belangrijk voordeel dat wij de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen beter kunnen volgen. Ook kunnen we dankzij die samenwerking een breed activiteitenaanbod organiseren, zoals sportclinics, zwemlessen, muzieklessen en een breed scala aan workshops.    
 
Kinderinspraak
Op de nso telt je stem! Via kinderinspraak wordt invulling gegeven aan het activiteitenprogramma.  
 
Openingstijden
Alle nso locaties van Kinderopvang Haarlem zijn open tot 18.30 uur. In schoolvakanties en op roostervrije dagen is de opvang open vanaf 08.00 uur.
In de nso de Boomhut is op schooldagen ook voorschoolse opvang mogelijk vanaf 07.30 uur.

Vragen? 
Veel informatie vindt u op www.kinderopvanghaarlem.nl. of bel ons via 023 – 5123920!  
 
 

Agenda

donderdag 21 maart 2019
Lentelunch: geef uw kind een verrassingslunch mee!
maandag 18 maart 2019
Week van de Lentekriebels
vrijdag 15 maart 2019
Staking: de school is dicht!

Nieuws

woensdag 27 maart 2019
Banenmarkt Spaarnesant

lees meer
dinsdag 8 jan 2019
Informatie en rondleiding school
Elke maand hebben we een rondleiding
lees meer
donderdag 1 nov 2018
Social Schools

lees meer